Elköltöztünk!
nethelylogohu

Határ a csillagos ég


Miért válassz minket?

Több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk a hét minden napján azon dolgozik, hogy szolgáltatásaink minőségével maximálisan elégedett legyél. Törekszünk a folyamatos fejlődésre, igyekszünk megfelelni az állandóan változó igényeknek.

Nálunk megtalálod a számításod. Legyen szó egy egyszerű weboldal, portál, webshop vagy akár komolyabb technikát igénylő professzionális rendszer elhelyezéséről.

Online tudásbázisunkban megtalálsz minden információt, ami a weboldalad elindításéhoz és üzemeltetéshez szükséges, de ha elakadnál munkatársaink készségesen segítenek neked.

Válassz aktuális akcióink közül, vagy tekintsd meg teljes kínálatunkat!

Kövess minket a Facebookon!

akcio

Hamarosan több nagy újítás és fejlesztés miatt változáson megy keresztül weblapunk és ügyfélszolgálatunk is. Az ezzel kapcsolatos információt a Facebookon posztoljuk. Most tényleg érdemes követni minket, hogy naprakészek lehessetek a változásokról! Facebook link

Figyelem!

akcio

Október 15-én látott napvilágot a hír, miszerint a Drupal 7.32 és a Drupal 8 beta2 előtti verziókban súlyos biztonsági rést találtak.
Bővebb infó: http://drupal.geek.nz/blog/your-drupal-websites-backdoor
Ez a probléma orvosolható a legújabb (jelen pillanatban 7.32 és beta2) verzióra frissítéssel.
A hiba nem érinti a 6.x és régebbi verziókat, ám ezek rendszeres frissítése is erősen javasolt.

Facebook villám akció!

akcio

Új villám akciót hirdettünk! Látogasd meg a Facebook oldalunkat a részletekért.
(Ha tetszik az akció vagy szeretnél naprakész információkat kapni híreinkről és akcióinkról, akkor ne felejtsd el megnyomni a like gombot.)

Bash bug

akcio

Pár nappal ezelőtt látott napvilágot a hír a Bash bug (Shellshock bug) hibával kapcsolatban, miszerint a UNIX rendszerek egyik alapvető szoftverében a Bash-ben óriási biztonsági rést találtak.
Ez a probléma még az elmúlt hónapokban felfedezett Heartbleed bugnál is nagyobb következményekkel járhat, pedig nem is az általános értelemben vett hibáról van szó, inkább egy elfeledett funkcióról.
Természetesen rendszereinkben javítottuk a hibát (akárcsak a Heartbleed esetében), így az általunk üzemeltetett oldalak nincsenek kitéve ennek a veszélyforrásnak.

Frissített webmail felület

webtárhely,domain,tárhely

Örömmel értesítünk, hogy népszerű webes email kliensünk, a RoundCube, frissítésre került. Mostantól elérhető a legújabb verzió minden kiszolgálónkon. A verziófrissítés természetesen a leveleket és beállításokat (címlisták, azonosítók, stb.) nem érintette, a felhasználói felület azonban szebb lett és további új funkciókat is tartalmaz.

SSL - Teremts biztonságot magad körül!

tárhely,webtárhely,domain

Új szolgáltatás vált elérhetővé cégünknél: a mai naptól webtárhelyetekhez saját SSL tanúsítványt vásárolhattok, melynek segítségével biztonságossá teheted webshopodat, admin felületedet. Az új csomag SSL extra néven rendelhető bármely tárhelyünkhöz, a Nyilas tárhely csomagunk pedig alapból tartalmazza. További információért kattints ide!

A STARhely.hu üzemeltetője a C-Host Kft.