Határ a csillagos ég

Ebben a menüben választ kaphatsz kérdéseidre az SSL extra szolgáltatásunkkal kapcsolatban, és megtudhatod, hogy kinek érdemes még ma HTTPS-re váltania.

Mi az az SSL tanúsítvány?

Az SSL (Secure Socket Layer) egy olyan protokoll réteg, melynek segítségével titkosított csatornát hozhatsz létre kliens és szerver között, ezzel sokkal nagyobb biztonságot nyújthatsz vásárlóidnak vagy a weblapodat böngészőknek. Egy saját tanúsítvánnyal ellátott weboldal komolyságot tükröz és egy biztonságos oldal a vásárlókat is nagyobb bizalommal tölti el regisztrációkor vagy bankkártyás vásárlásnál. Saját tanúsítvány beszerzésénél szükség van egy dedikált IP címre is.

Kinek, miért, hogyan?

Manapság egyre több helyen elengedhetetlenné válik az SSL használata:

  • Saját Facebook program használatához
  • Facebook oldal üzemeltetéséhez
  • Biztonságos adattároláshoz
  • Weblapod adminisztrációs felületének biztonságos eléréséhez
  • Banki tranzakciókhoz (bankkártyás fizetés)

Amennyiben a fent felsoroltak közül bármelyik pont fontos számodra, úgy mindenképp szükséged lesz egy saját SSL tanúsítványra!

Tárhely csomagjaink közül a Nyilas webtárhely már önmagában tartalmaz SSL tanúsítványt (és 1db dedikált IP címet), de bármely más tárhely csomagunkhoz is megrendelhető SSL extra csomag néven. Ez a csomag tartalmaz 1 évre 1db dedikált IP címet, valamint egy tanúsítványt egy aldomainre (pl. www). Az SSL extra csomag ára egy évre mindössze 16.990 Ft + áfa. Ha már meglévő tárhelyedhez szeretnél SSL tanúsítványt vásárolni, kérlek e-mailben jelezd felénk!

A STARhely.hu üzemeltetője a C-Host Kft.